Achter de Schermen

Het verhaal is begonnen. Text, beeld en geluid scheppen elkaar, tuimelend en dansend. Telkens weer overeind komend. Tot het doek valt onder een oorverdovend applaus van stilte.

Sinds mijn recente samenwerking met theatergroep Kortsluiting 2.0 is niets meer zoals ik gewend was. Alles ligt overhoop in de bovenkamer. Stapels ideeën, gedachten, frustraties en onafgemaakte composities. Gelukkig is daar, alijd betrouwbaar, mijn oudste tevens beste vriend; “het onfeilbare overzicht te midden van de chaos.”

Durf je de sprong te sprong te wagen of blijf je liever op de kant. Aan beide zijden lokt een avontuur.

Het is stil op het podium maar achter de schermen gaat het kunstzinnige leven gewoon zijn eigen gang. Niet te stuiten. In het geheim wellicht. Toch wil ik jullie niet van alles onthouden. Ik ben met een nieuw project begonnen bij theatergroep Kortsluiting 2.0. De muziek, het verhaal en de texten zijn er in beginsel nog niet. We gaan alles zelf maken middels improvisaties en brainstormsessies. Repetities zijn voorlopig nog niet aan de orde ivm de slimme lockdown. Beeldbellen kan wel en dat levert ook veel inspiratie op. In mijn blog kunnen jullie de komende periode alvast stiekem meeluisteren. Je hoeft het aan niemand te zeggen, dat je dat gedaan hebt. Maar als je het dan toch doet… Gebruik dan een koptelefoon of (bluetooth) speaker voor de optimale weergave!

Beeldbellen
Hartslag
Mens Machine
Trein

http://www.tgkortsluiting.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close