Verbeelding

Het was misschien niet of juist wel de bedoeling. We zouden elkaar wel weer eens tegenkomen op een feestje of toevallig tijdens een wandeling in het bos. We hebben immers beiden een hond. De laatste keer dat we elkaar spraken was op de braderie bij een optreden van JADENK. Aan de voet van het witte kerkje in Groet. Publiek stampend op het groene gras. Dansende lokken en zwiepende rokken. Altijd weer een avontuur met Bastiaan. Een muzikale reis die lang geleden begon en waar geen einde aan komt. Zonder bestemming zijn we op ons best.

Aanstaande zaterdag opnieuw. Bij de opening van weer een expositie met werk van zijn vader. Improvisatie met slagwerk en contrabas. Geïnspireerd op een niet geschreven reisverslag.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close